Børnefrisør

Vi har 20 års erfaring i frisørbranchen
Fokus på kvalitet, top service og kundens tilfredshed
Vi udfører de bedste og nyeste klippe- og farveknikker

Børnefrisør

Som din børnefrisør søger vi hos Salon Fifi for, at dit barns hår ser ud som det skal. Som professionel frisør har vi i mere end 20 år sørget for børneklip i København, og vi hjælpe selvfølgelig også dit barn. Vi ved at håret hos børn og unge er særligt vigtigt, og vi har evnerne og kendskabet til at skabe selv de nyeste firsurer og stilarter.

Professionel børneklip

Børn er unikke. De er nysgerrige, og oplever verdenen anderledes end vi voksne gør. Særligt er børn modtagelige overfor nye indtryk, og nye oplevelser har stor indflydelse på dem. Derfor kan børn også skifte interesser fra den ene dag til den anden. Hvad de før elskede højest, kan hurtigt blive skiftet ud. På Samme måde har deres stil og frisurer det med at ændre sig. Særligt i en tid hvor børn har større mulighed for at opdage verdenen og finde inspiration og identitet i popkulturen, ser vi som eksperter i børneklip, hvordan der er en stigende tendens til at afspejle deres idoler gennem deres hår.

Hos Salon Fifi har vi varetaget børneklip i mange mere end 20 år, og vi har set utallige trends og stilarter komme og gå. Ligeledes ved vi, at nogle frisurer er tidsløse, og passer til ethvert look. Vi ved hvor hurtigt det der var inn på ét tidspunkt, hurtigt bliver skiftet ud. Dog sørger vi for at frisuren er så skarp som den overhovedet kan være.

Din Børnefrisør i København

Som din frisør til børneklip i København lytter vi til både dine og dit barns ønsker. Vi har stort fokus på at følge med i de nyeste stile og trends, og tilgår dit barns frisure med mange års erfaring og ekspertise. Uanset hvor inspirationen og ønsket stammer fra, vil vi sammen kunne skabe den rigtige frisure til dit barn. Hos Salon Fifi finder du både eksperter i frisure til piger og drenge, samt hvordan man plejer håret så frisuren holder længe.

Kom forbi salonen

Er det tid til at dit barns hår skal strimmes eller tilrettes? Eller er der en ny stil dit barn simpelthen ikke kan stå for? Så er du mere end velkommen til at booke en tid. Kontakt os på 44 94 85 25.

Er der noget særligt vi skal være opmærksom på, er du ligeledes velkommen til at dele disse informationer med os. Så kan vi på forhånd finde ud af præcis hvad det kræver at skabe den perfekte frisure til dit barn.

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook:

Vi skifter adresse til August

Herlev Torv 5 CD 2730 Herlev