Dameklip

Vi har 20 års erfaring i frisørbranchen
Fokus på kvalitet, top service og kundens tilfredshed
Vi udfører de bedste og nyeste klippe- og farveknikker

Damefrisør

Som din professionelle damefrisør ved vi hos Salon Fifi, at håret for mange kvinder er en af de absolut vigtigste dele af deres udseende og look. Dit hår er en fantastisk måde at udtrykke dig selv på, mens du binder dit unikke udseende sammen. Håret kan udstråle selvsikkerhed, skønhed og sundhed, og det er derfor vigtigt at din frisure understøtter dig, dit udseende og din personlighed. Hos Salon Fifi har vi i mere end 20 år skabt unikke og smukke frisurer for kvinder i alle aldre, og vi står også klar til at hjælpe dig med at skabe det rette look.

dameklip salon fifi

Din Damefrisør i København

Er det tid til et nyt look, eller søger du blot lidt selvforkælelse? Så er du altid velkommen til at komme forbi vores salon til en lækker dameklip. Sammen finder vi den helt rette frisure til dit look og stil, og du vil stå knivskarpt. Som erfaren damefrisør har vi i mange år assisteret utallige kvinder med at skabe og sammensætte fantastiske og smukke frisure. Hos Salon Fifi har vi øje for detaljen, og følger med i udviklingen af trends og stilarter. Hertil arbejder vi med unikke teknikker og metoder der tillader os at skabe den perfekte frisure.

Hvad end du er til et naturligt og simpelt look, eller søger noget ekstravagant og i øjenfaldende, gennemgår vi sammen dine ønsker og ideer til din dameklip. Hertil tilfører vi vores mere om 20 års erfaring om hårpleje og styling, så din nye frisure vil se smuk ud i lang tid. Hos Salon Fifi finder du ekspertise i både klassisk dameklip, såvel som de mere eksperimenterende og moderne stilarter. Uanset hvilken frisure du drømmer om, kan du være sikker på at dit hår kun vil blive håndteret af eksperter, og du vil gå fra salonen med et smil på læben, og en vidunderlig frisure.

Udover at hjælpe dig med at skabe en fantastisk frisure, hjælpe vi også gerne med hårstyling, hårfarvning og håropsætning. Vi ved at når det kommer til hår, er intet andet end det bedste godt nok. Derfor gør vi altid alt hvad vi kan, for at skabe en frisure der vil sidde som det skal i lang tid.

dameklip herlev

Den rette frisure

Hos Salon Fifi er du nemlig ikke kun en kunde. Vi vil gennem en dyb, personlig og nærværende dialog identificere den helt rette frisure for dig. Som din damefrisør i København, vil vi altid kunne tilbyde både rådgivning og vejledning, samt hjælpe med at visualisere det endelige resultat. Vi har hos Salon Fifi utallige gange skulle hjælpe kvinder med at redde og udbedre frisurer der ikke så ud som forventet. Vi er dybt passionerede om skønhed og velvære, og derfor er vi altid triste over at se hår der ikke er blevet med den respekt og pleje det fortjener. Udfra andre aspekter af dit udseende, kan vi skabe en frisure der komplimenterer og fremhæver ansigtstræk og form, samt andre aspekter af din naturlige skønhed.

Kom forbi salonen

Ønsker du at skabe et nyt look? Eller er det tid til at bringe liv tilbage til din nuværende frisure? Uanset hvad dine hårønsker måtte være, står vores dygtige og erfarne frisører klar til at hjælpe dig. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os, og booke en tid.

Fortæl os om dine tanker, ideer og ønsker og din nye frisure. Derfra udvælger vi den helt rette frisør til at realisere dine ønsker. Når du kommer ned, vil du dermed blive modtaget af en ekspert, og sammen vil i hurtigt kunne finde den rette frisure til dig. læn dig tilbage, og lad vores dygtige og kyndige hænder levere et hår der vil gavne og glæde i lang tid.

Du kan kontakte os på 44 94 85 25, ved at skrive til kontakt eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig, og til at skabe dit nye look.

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook:

Vi skifter adresse til August

Herlev Torv 5 CD 2730 Herlev