Hårfarvning

Vi har 20 års erfaring i frisørbranchen
Fokus på kvalitet, top service og kundens tilfredshed
Vi udfører de bedste og nyeste klippe- og farveknikker

Professionel hårfarvning i Herlev

Med professionel hårfarvning hos frisør, har du stor mulighed for at få skabt unikke og smukke resultater i dit hår. Hos Salon Fifi har vi i mere end 25 år arbejdet med hårfarvning, og tilbyder flere forskellige behandlinger. yderligere tilbyder vi rådgivning og vejledning til hvilke typer af hårfarvninger der vil komplimentere dit look.

Ligeledes er vi altid glade for at besvare alle spørgsmål du måtte have om hårfarvning, og hvordan den endelige farve vil se ud på dig. Hos Salon Fifi har vi desværre erfaring med gæster der selv har forsøgt at farve deres hår, for så at finde ud af, det det ikke ser ud som de havde ønsket. Derfor har vi stort fokus på sammen at finde det helt rette look til dig, inden håret farves. I de nedenstående afsnit kan du læse mere om vores hårbehandlinger, samt hvad du kan forvente.

Har du nogle spørgsmål til hårfarvning, eller ønsker du at bestille en tid til din næste behandling, er du altid velkommen til at kontakte os. Sammen skaber vi dit næste look.

Hårfarvning af striber

Engang betød striber i håret kun lyse striber. Dog arbejder vi i dag med en lang række forskellige metoder, teknikker og produkter, der kan skabe unikke og personlige resultater til dit hår. Med en professionel frisør hårfarvning, kan du få skabt dynamik og nyt liv i håret, og give din frisure et personligt præg. 

Der findes mange forskellige navne for hårfarvning af striber. Alt fra reflekser til highlight beskriver i virkeligheden den samme procedure, hvor vi farver individuelle sektioner og lokker af dit hår, hvorpå der vil blive skabt kontraster der kan fremhæve hårets tekstur.

Som din hårfarvningsfrisør har vi gennem mere end 25 år arbejdet med indfarvning af highlights og striber, og har skabt unikke metoder, der skaber resultater af en kvalitet du ikke vil finde andre steder. Vi anvender kun økologisk hårfarvning, så belastningen dit vil opleve er minimal. Dermed vil håret ikke blive spaltet eller skørt, så det ikke mister fylde eller styrke.

Balayage hårfarvning

Balayage er en nyere og mere moderne form for hårfarve. Denne teknik giver et naturligt, let lyst og sommerligt look til dit hår. Udover at skabe et mere naturligt udseende end en traditionel hårfarvning, undgås skarpe og tydelige udgroninger. Balayage hårfarvning skabes nemlig ved at vi ”pensler” hårfarven ind i håret et stykke væk fra hårbunden.

Ordet ’balayage’ rod stammer fra fransk, og betyder direkte oversat ’strøg’. Og det er lige præcis den måde vi anvender denne hårfarvningsteknik på. Balayage kan ses som en frihåndsteknik, hvor vi opdeler dit hår i sektioner og ’maler’ direkte på håret med bløde og præcise penselstrøg. Ved at male direkte på håret, opnår vi et langt mere naturligt resultat, uden for store kontraster eller forskelle, som kan opstå ved almindelige reflekser. 

Dermed vil det nye hår ikke variere fra det farvede hår i samme grad. Og selvom balayage er en nyere teknik i Danmark, har den været hyppigt anvendt rundt omkring i verden i lang tid. Og hos Salon Fifi har vi farvet hår med denne teknik i mange år.

Ombre hårfarvning

Ligesom ved balayage hårfarvning stammer ordet ‘ombre’ fra fransk, og betyder skygge. Til denne type hårfarvning anvender vi én farve, som vi indfarver i hårspidsen, og ud til håret mellemlængde. Derefter udtones farven langsom, til den stopper ved hovedbunden. Denne behandling skaber en naturlig skygge i håret, hvilke giver et blødt, fyldigt og dynamisk udseende i dine lokker. 

Hos Salon Fifi er vi eksperter i ombre hårfarvning. Vi har skabt fantastiske resultater med mange forskellige hårlængder, og uanset din frisure vil vi skabe en dramatisk effekt i dit hår. Du vil hurtigt blive opmærksom på de forandringer der vil ses med ombre hårfarve, og det vil uden tvivl skabe umådelige for dig. Hos Salon Fifi har vi gennem årene udviklet unikke teknikker, der tillader ombre behandling til alt fra krøllet til galt hår. 

Yderligere kræver hår farvet med ombre ikke lige så meget vedligeholdelse som mange andre hårfarvninger, og da kun halvdelen af håret farves, slipper du for at bekymre dig om udgroninger.

Helfarvning

Helfarvning af hår er en traditionel måde at pifte dit look op på. Der findes utallige farver og nuancer, alle med deres egne fordele og unikke værdier. Søger du professionel hårfarvning i Storkøbenhavn, så er du altid velkommen til at kontakte os. Fortæl os om dine ideer og tanker. Derefter vil vi sammen finde den helt rette farveprofil til dig. 

Uanset om du ønsker en mild og naturlig hårfarvning, en farve der vil trække opmærksomhed eller bare ønsker at prøve et nyt og spændende look, vil du være sikker på smukt og fyldigt hår i fantastiske farver. Hos Salon Fifi anvender vi udelukkende skånsomme produkter, så dit hår ikke vil lide den overlast der ofte er forbundet med helfarvning.

Kom forbi salonen

Hos Salon Fifi er dørene altid åbne. Vores dygtig og erfarne frisører står klar til at skabe dit nye look. Vi ser vores arbejde som et håndværk, og vi stiller utroligt høje krav til os selv. Vi går altid de ekstra skridt det kræver, at skabe fuldkommen tilfredshed, og overgå enhver forventning du måtte have. 

Som din frisør i Herlev og resten af København, er vores arbejde først færdigt når dit hår er helt perfekt. Derfor tager vi altid udgangspunkt i dine ønsker, tanker og ideer. Hertil anvender vi vores mere end 25 års erfaring til at skabe en frisure af en kvalitet og stil du ikke kan finde andre steder.

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook:

Vi skifter adresse til August

Herlev Torv 5 CD 2730 Herlev