Håropsætning

Vi har 20 års erfaring i frisørbranchen
Fokus på kvalitet, top service og kundens tilfredshed
Vi udfører de bedste og nyeste klippe- og farveknikker

Håropsætning Bryllup

Bryllupper er en af de største begivenheder i mange danskeres liv. Denne dag fejrer lykke, glæde og kærlighed. Det er derfor vigtigt, at alle områder, aspekter og detaljer alle komplimenterer begivenheden, og skaber glæde hos brudeparret. Uanset om du er med som gæst, som brudepige eller du skal giftet, kan en smuk og vidunderlig håropsætning styrke brylluppets tema og sætte det sidste prik over i’et.

Hos Salon Fifi har vi opsat får for utallige brude og gæster, og gennem tiden har vi udviklet unikke teknikker der kan skabe fantastiske håropsætninger, du ikke vil kunne finde andre steder. Ligegyldigt om du sørger en raffineret og tidløs opsætning til et traditionelt bryllup, eller drømme om et unikt look til et mere personligt bryllup, skaber vi en sublim håropsætning der vil bringe glæde, og fremhæve og komplimentere din naturlige skønhed.

Håropsætning Konfirmation

Konfirmationen er det første skridt ind i de voksnes rækker. Og denne fejring af starten på et nyt kapitel i livet, er for mange unge mennesker en utrolig vigtig dag. Det er en fejring af dig, og derfor er det også vigtigt at din look komplimenterer din udviklingen. Når du har brug for en dygtig frisør til din konfirmation håropsætning, baserer vi derfor altid vores arbejde på dine ønsker og ideer. Sammen vil vi gennemgå de forskellige muligheder og tanker du har gjort dig om hvordan du ønsker dit hår. Vi søger for at rådgive og vejlede, uden at bevæge os væk fra din drømmefrisure. Denne dag handler om dig, og det er vigtigt at din håropsætning vil skabe glæde. Vi opsætter og styler dit hår, så det fanger øjet, og du vil stråle.

Hår er for mange en vigtig del af deres identitet og personlige stil. Hos Salon Fifi har vi i gennem mere end 25 år skabt de smukkeste håropsætninger til konfirmationer, og i løbet af årene har vi arbejdet med alle længder og typer af hår. Uanset om du drømmer om håropsætning af mellemlangt hår eller håropsætning med krøller, skaber vi den helt rette frisure til din konfirmation.

Håropsætning Galla

En galla er en klassisk mulighed for vise sig fra sine bedste sider. Tøjet er på plads, og sidder som det skal. Og for at komplimenteret outfittet, er en håropsætning en helt naturlig forlængelse. At få sat og style håret inden en galla er den perfekte måde at sørge for, at alle aspekter og detaljer ser ud som de skal. Hos Salon Fifi er vi eksperter håropsætning til fest. Uanset om du ønsker en storslået og eventyrlig opsætning der vil drage ethvert øje, eller du ønsker en mere dæmpet og intim stil, vil vores frisører kunne skabe din drømmefrisure. I mere end 25 år har vi stylet og opsat hår til alt fra gallaer til temafester. Ingen stil er for kompliceret, og ingen opsætning er for grandiøs.

Lad os skabe dit drømmelook

Der findes utallige lejligheder til at sætte håret op, og hos Salon Fifi har vi hjulpet med at skabe fantastiske opsætninger til dem alle. Og da håret er en meget personlig del af dig, ved vi at din opsætning skal komplimentere dit udseende, og passe til din stil.

Derfor er ikke to håropsætninger ens. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker tanker og ideer. Fortæl os hvad du drømmer om, og se os skabe den mest fantastiske opsætning af dit hår.

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook:

Vi skifter adresse til August

Herlev Torv 5 CD 2730 Herlev