Herreklip

Vi har 20 års erfaring i frisørbranchen
Fokus på kvalitet, top service og kundens tilfredshed
Vi udfører de bedste og nyeste klippe- og farveknikker

Herreklip København

Søger du en dygtig herrefrisør i København, så står dørene hos Salon Fifi altid åbne. Blandt vores dygtige frisører finder du nogle af Danmarks førerende specialister i fade hår, samt barbering og styling af skæg. I mere end 20 år har vi trimmet, friseret og stylet både hår og skæg for mænd i hele Storkøbenhavn.

Klassisk herreklip

For mange danskere er håret en vigtig del af deres identitet. Håret er en fantastisk metode at skabe et unikt og personligt look, og understøtte din stil. Og hos Salon Fifi har vi i mere end 20 år skabt fantastiske resultater og stile. Om du søger en klassisk frisure, eller noget mere moderne, er op til dig. Vores dygtige medarbejdere tager altid udgangspunkt i dine ønsker og din stil. Dermed kan du med en professionel herrefrisør få skabt den perfekte frisure til din stil og dit look.

Barbering København

Skæg har i mange kulturer været forbundet med både mandlig skønhed og maskulinitet. Og særligt i de seneste har skæget påtaget en større rolle i både udseende, stil og mode. Skæg kan bruges til at fremhæve ansigtets naturlige former, samt udtrykke personlighed og skæg. Derfor har vi hos Salon Fifi flere af Danmarks bedste barbere ansat. Søger du barbering i København, så er du kommet til det rette sted.

Uanset om du blot søger en skægtrimning i København, eller ønsker at få stylet dit skæg, har du med vores erfarne frisører og barberer mulighed for at få skabt det perfekte skæg til dit look.

Fade hår

Hår fade skaber dynamik i frisuren. Og selvom fade hår først i de seneste år alvorligt er blevet populært, har vi hos Salon Fifi skabt fantastiske fade frisurer i mere end 10 år. Vi har som din herrefrisør gennem tiden udviklet unikke teknikker og metoder at bearbejde og style hår gennem fade. Uanset hvor tæt dit fade hår skal være, hvor højt den skal ligge eller hvor faden begynder, kan du en herreklipning fra Salon Fifi være sikker på det flotteste resultat. Vores specialister identificerer sammen med dig dit hår natur og type, og derfra skaber en naturlig og flot fade, der står knivskarpt.

Kom forbi salonen

Vi mener at en frisør til herreklip ikke kun skal kunne klippe dig. Din frisør skal sammen med dig kunne identificere muligheder og fungere som din sparringspartner. Håret er et personligt område, og derfor går vi altid de ekstra skridt det kræver, at skabe den helt rette frisure for dig. Kom gerne forbi vores salon, og lad en ekspert skabe dit look.

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook:

Vi skifter adresse til August

Herlev Torv 5 CD 2730 Herlev